Nordprofil

Autoværn og rækværker

Om Nord Profil

Hos Nordprofil producerer vi autoværn i højeste kvalitet. Vi kan tilbyde flere forskellige typer autoværn. På den måde kan du uden tvivl finde netop det som du leder efter hos os.

Autoværn er en del af den helt essentielle infrastruktur i Danmark og resten af verden. De bruges flere forskellige steder i landskabet. Det sted hvor de med sikkerhed altid bruges er på motorvejen. 

Det øger sikkerheden for bilister og deres passagerer. Autoværnet sørger nemlig blandt andet for at tage farten af køretøjet i forbindelse med en eventuel ulykke. 

Desuden retter det i mange tilfælde køretøjet op, således at det ikke ryger ud over skrænter, vandløb og hvad der ellers måtte være nedenfor.

Samtidig er det med til at sikre, at forulykkende biler ikke kommer over i de modsatte baner på motorvejen. 

Således kan du med vores produkter redde massevis af menneskeliv. Det er dermed en livsvigtig investering i et hvert vejprojekt.

Selvom de mest af alt ses på vores motorveje i land såvel som i by, så er der en hel stribe af andre muligheder.

Hos os finder du nemlig ligeledes broværn og værn til brug ved skrænter, vandløb og lignende. Vores værn er naturligvis gennemtestet i forhold til de krav der er på området. 

Autoværn som dækker et hvert behov

Her hos Nordprofil har vi mange forskellige autoværn. Vores udvalg er stort og du kan dermed finde varianten som passer lige præcis til dit projekt.

Det kan være alt lige fra rækværk rundt om master og skilte til de mere klassiske værn langs vejene. Desuden kan vi tilbyde påkørselsværn som kan være givtige ved betalingsanlæg, ved trafikterminaler og lignende.

Mulighederne er dermed nærmest uendelige. Hos Nordprofil står vi naturligvis klar med hjælp og vejledning.

Kontakt os allerede i dag og forhør dig om dine muligheder. Vi kan kontaktes på mail: info@nordprofil.dk eller på telefon nr: 98 17 77 07.

Hovedkontor
Nord Profil A/S
Følfodvej 44
9310 Vodskov
Hovedkontor
Telefax: 
+45 98 17 77 22
Telefon: 

CVR: 18869349

Aalborg alliancen