Hos Nord Profil A/S er vores primære fokus på trafiksikkerhedsløsninger. Vi har specialiseret os i priseffektive løsninger, hvor vi ikke går på kompromis med kvaliteten. Vores løsninger indebærer vej- og broautoværn primært i stål, men vi er også leveringsdygtige i materialerne træ og beton eller inden for kombination af materialetyper.

 

Vi har stort fokus på sikkerhed og kvalitet, og 98 % af vores produkter er CE-mærket og kategoriseret i skadesklasse A. Vi leverer og monterer vores produkter på hele det danske vejnet og har tidligere leveret til kommuner, vejdirektoratet og private entreprenører.

 

Nord Profil A/S har eksisteret siden 1996 og er ejet af familien Glanz. Vi har en triple A rating og dermed en god økonomi. Vores ressourcer gør, at vi kan opfylde kravene i forhold til tidseffektiv udførelse af løsninger til store infrastrukturprojekter i hele Danmark.


Vi tager trafiksikkerhedsløsninger meget seriøst, og fra vores hovedkontor i den nordjyske by Vodskov sidder vi klar til at rådgive alle typer af kunder.