Trafikværn i stål eller beton ved vejarbejde

Find dit nye trafikværn hos Nordprofil. Vi står klar med hjælp og vejledning. På den måde sikres det, at du får valgt det rette trafikværn. Et værn som passer til dine ønsker og behov.

Trafikværn anvendes ved vejarbejde. Her er det med til at afskærme vejarbejdet og de involverede maskiner og arbejdere fra trafikanterne.

Det øger ganske enkelt trygheden for dine arbejdere. Samtidig sikrer det den bedst mulige trafikafvikling så længe at vejarbejdet står på.

Uden et trafikværn mellem arbejderne og bilisterne vil et hvert vejarbejde være med livet som indsats.

Det er med andre ord en uundværlig foranstaltning ved vejarbejde på de større veje. Om det er på motorvejen, en landevej eller inde i byerne spiller ikke den store rolle. Uanset hvad, så vil det øge arbejdernes sikkerhed markant.

Med denne form for værn skal der en del til for at dine arbejdere er udsatte. Dette betyder dog ikke at værnet er besværligt at sætte op.

Det er nemlig designet med to ting for øje. Det skal dels yde en god sikkerhed for arbejderne. Derudover skal det være let og lige til at håndtere. 

Det skal nemlig kunne flyttes, sættes op og pilles ned uden de store problemer. Derudover er tiden helt naturligt også en vigtig faktor.

Nordprofil – Trafikværn i bedste kvalitet

Når du køber dine trafikværn hos os, så er du sikret den gode kvalitet.

Dette gælder faktisk for alle vores produkter. Vi tilbyder nemlig langt fra kun trafikværn.

Vores sortiment består af alverdens forskellige typer værn og hegn. 

Hos Nordprofil kan vi således tilbyde en helheds løsning. Det kan vi fordi at vi kan tilbyde et bredt udvalg af gennemtestede og kvalitetssikrede værn.

Kontakt os allerede i dag og forhør dig om dine muligheder. Vi kan kontaktes på mail: info@nordprofil.dk eller på telefon nr: 98 17 77 07