Nordprofil

Truckværn

Om Nord Profil

Truckværn er skabt som en sikkerhedsforanstaltning på virksomhedens lager. Med et truckværn kan du nemlig sikre dine reoler og andre faste genstande mod påkørsel.

Der er ofte fuld fart på, på et lager. Derfor kan det også relativt let ske at en truck påkører en reol eller andre genstande på lageret.

Dette værn er lavet specielt med trucks og travle lagre i tankerne. Det er dermed udformet specielt til lagrenes trucks.

Værnet fås i mange forskellige størrelser og udformninger. De fås for eksempel i en variant som blot beskytter et hjørne på en reol eller lignende.

Vi kan dog også tilbyde truckværn som dækker et større område. Dette kunne for eksempel være langs reoler eller som værn ved arbejdsstationer.

Sikkert er det i al fald, at disse værn er med til at øge sikkerheden. Ikke kun for dine medarbejdere, men også for lagerets inventar og varer.

Truckværn i høj kvalitet

Hos Nordprofil er vi stolte af vores høje kvalitetsniveau. Den høje kvalitet kommer til udtryk i alle vore produkter, men ikke mindst i vores truckværn.

Udover det føromtalte produkt, så har vi et stort og alsidigt sortiment. Vi kan dsåledes dække et hvert behov indenfor værn samt hegn.

Du kan derfor med fordel købe alle dine værn gennem os. Således er du til hver en tid sikret både kvalitet og en service som er helt i top.

Vores værn er som en selvfølge testet efter alle forskrifter. Du får med andre ord kvalitative og gennemtestede værn til et hvert behov hos os.

Det kan dog være svært at gennemsku hvilket værn der er det helt rigtige i den givne situation. Derfor står vi naturligvis også klar med hjælp og vejledning.Kontakt os allerede i dag og forhør dig om dine muligheder. Vi kan kontaktes på mail: info@nordprofil.dk eller på telefon nr: 98 17 77 07.

Hovedkontor
Nord Profil A/S
Følfodvej 44
9310 Vodskov
Hovedkontor
Telefax: 
+45 98 17 77 22
Telefon: 

CVR: 18869349

Aalborg alliancen