Om os

OM NORD PROFIL

Hos Nord Profil A/S er vores primære fokus på trafiksikkerhedsløsninger. Vi har specialiseret os i priseffektive løsninger, hvor vi ikke går på kompromis med kvaliteten.

Vores løsninger indebærer trafikværn og paddehegn i stål og beton samt vej- og broautoværn i forskellige materialer, hvor vi primært leverer i stål. Dog er vi også leveringsdygtige i materialerne træ og beton eller inden for kombination af materialetyper.

Vi har stort fokus på sikkerhed og kvalitet, og 98 % af vores produkter er CE-mærket og kategoriseret i skadesklasse A. Vi leverer og monterer vores produkter på hele det danske vejnet og har tidligere leveret til kommuner, vejdirektoratet og private entreprenører.

Nord Profil A/S har eksisteret siden 1996 og er ejet af familien Glanz. Vi har en triple A rating og dermed en god økonomi. Vores ressourcer gør, at vi kan opfylde kravene i forhold til tidseffektiv udførelse af løsninger til store infrastrukturprojekter i hele Danmark.
Vi tager trafiksikkerhedsløsninger meget seriøst, og fra vores hovedkontor i den nordjyske by Vodskov sidder vi klar til at rådgive alle typer af kunder.

- Nord Profil A/S - GetThumbnail - Om os

Skriv til os


MEDARBEJDERE