Nordprofil

Paddehegn der redder frøerne

Om Nord Profil

Et paddehegn er en god investering på såvel byggepladser som langs med vejnettet. I begge tilfælde kan et paddehegn nemlig sikre at frøer og meget andet dyreliv kan leve sikkert videre.

Denne type hegn holder nemlig de fleste dyrearter væk fra byggepladsen eller vejen. Når du sætter dette hegn op er du med andre ord med til, at redde dyreliv.

Hvis ikke der opstilles denne barriere for dyrene, så vil mange dyr lade livet eller få svære kvæstelser i trafikken. 

Du gør således både naturen, selve faunaen og lokalområdet en stor tjeneste ved at installere denne type hegn.

Samtidig øger du bilisternes glæde og tryghed ved at køre på den enkelte vejstrækning. Dette er der flere grunde til.

Dels er det de færreste der bryder sig om at køre dyr ned. Dette er størrelsen og arten underordnet.

Derudover kan der potentielt ske ulykker uden et paddehegn. I en pludselig undvigelse af dyr på vejen kan det potentielt ende i en ulykke.

Der er således mange årsager og baggrunde for, at du bør opsætte dette hegn langs med vejene.

Nordprofil tilbyder meget andet end blot paddehegn

Hos Nordprofil kan vi naturligvis levere paddehegn til dit vejprojekt. Dette er dog langt fra den eneste type hegn eller værn som vi kan tilbyde.

Når du vælger os som leverandør, så vil du hurtigt få øjnene op for vores store og alsidige sortiment. Vi kan nemlig producere alverdens værn og hegn.

I vores sortiment finder du autoværn som rigeligt dækker dine behov. Uanset om det er en motorvej eller en mindre vej ude på landet, så finder du de værn du skal bruge her hos os.

Vi står naturligvis til rådighed for hjælp og vejledning. Sammen finder vi de rette løsninger til netop dit projekt, om det så er med eller uden paddehegn.

Kontakt os allerede i dag og forhør dig om dine muligheder. Vi kan kontaktes på mail: info@nordprofil.dk eller på telefon nr: 98 17 77 07

Hovedkontor
Nord Profil A/S
Følfodvej 44
9310 Vodskov
Hovedkontor
Telefax: 
+45 98 17 77 22
Telefon: 

CVR: 18869349

Aalborg alliancen